Bloggportalen statistik

fredag 12 februari 2016

Flytta till Kivik


Med så där ganska exakt fyra veckor kvar till Österlenflytten, börjar planerandet. Även om vi har tämligen gedigen erfarenhet av att just flytta, så känns det nästan som om man är nybörjare var gång. Inte riktigt, flyttbil är beställd till den 14 mars, efter offerter och förhandlingar med en sex olika företag. Där prisbilden varierar likt berg och dalbanan, trots att de erbjuder samma tjänst med försäkringar och allt. Dags att köpa hem flyttkartonger igen och packa allt. Positivt är att denna gång är det inte så mycket att slänga, det gjorde vi vid flytten från Stockholm.

Efter 15 månader i Järlåsaskogen, som till stor del handlat om byggnadsarbeten, men även härliga naturupplevelser, så flyttar vi till Kivik. En av Sveriges vackraste platser, i vårt tycke.

Don Felipe deltar mycket aktivt i flyttbestyren och kommer tjänstvilligt bärande med än det ena och än det andra.

Många har undrat om Järlåsatrollet och Bror Klumpeduns flyttar med. Självklart gör dom det och har redan packat sina tillhörigheter i vars en jutesäck.

Den 15 mars anländer flyttbilen vår adress i Kivik, lätt att flytta in då Kivikshuset är betydligt större än våra nuvarande 100 kvadratmeter.

Vi ses i Kivik

© Nils Mohlin 2016
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar