Bloggportalen statistik

torsdag 15 november 2018

Försök och gör om det där, om du kan

Assistenten och jag följer sjukgymnastens rekommendationer till punkt och pricka. Vi gör våra övningar - ”Ben bakåt sträck, skifta ben och bakåt sträck”. Just det där tycker Felipe är lite knasigt, han sätter sig ner, lägger huvudet på sned och undrar förmodligen - ”Du är väl frisk husse”. Så var det där med ben hit och ben dit, då gav assistenten upp och sa till om att det var dags att gå ut.
Felipe tog täten och kollade snabbt upp allt och ungefär som om han ville imponera eller rent av håna mig. Ställer han sig vid var revirmarkering på framtassarna och går en lång sträcka på två ben, sneglar på mig ungefär som - ”Det såg du va, försök och gör om det där om du kan”.
Promenaden går vidare med diverse stopp påkallade av assistenten. Här och där är det viktiga saker som måste undersökas med noggrannhet. 
Väl hemma igen gör assistenten en snabb kontroll av trädgården. Nöjd med resultatet söker han upp en av sina tre sängar, suckar av välbehag och somnar metern från där jag sitter och jobbar vid skrivbordet.
Hundar är underbara!

Ó  Nils Mohlin 18-11-16Inga kommentarer:

Skicka en kommentar