Bloggportalen statistik

söndag 2 februari 2020

Järlåsatrollet och Kim Jong-un

Järlåsatrollet och Bror Klumpeduns var efter att ha åtnjutit den personlighetsförändrade ayatollans gästfrihet i tre veckor och fått honom till att dela ut sin privata förmögenhet till de fattiga, redo för nya äventyr.
Carl Gustav bestämde snabbt att de skulle hälsa på lille tjockisen Kim Jong-un.
Med tre studsar och lika många mellanlandningar slog de ner vid lille Kims robotfabrik i Pyongsong. Ja inte riktigt Carl Gustav slog ned bredvid, medan Bror Klumpeduns landade mitt i hela härligheten och ställde till med en faslig oreda. Robotar spreds över stor areal och pös som omskakade läskflaskor innan Järlåsatrollet med en fingerknäppning förvandlade arsenalen till lösgodis och alla militära stridsfordon blev legoklotsar.
Kim Jong-un kom störtande med halva krigsmakten, gapade och skrek om vedergällning och att de två inkräktarna, som säkert var CIA gubbar utsända av presidentskämtet i USA skulle gripas.
Järlåsatrollet tittade på den lille blekfete gossen, som stampade i marken och skrek som ett bortskämt barn. Han tog upp en näve smågodis, som han räckte tjocke Kim ”Seså här får du lite godis och var nu en snäll diktator och sätt dig och lek”. 
Generalerna som åsåg det hela, hur lille Kim satte sig på marken, åt godis och började leka med lego, kliade sig i huvudena och undrade vad som stod på. De gapade än mer av förvåning och omåttlig skadeglädje när det lilla trollet gav bortskämde Kim smisk i rumpan. Den äldste av generalerna som visste att hans huvud, liksom många andras satt löst om Kim Jong-un fick bestämma. Gick fram tillsammans med några andra generaler och satte sig i drivorna av smågodis mittemot erövrarna Järlåsatrollet och Bror Klumpeduns.
Efter lite förmanande ord från Carl Gustav upplöstes armen, alla pengar som Kim Jong-un lagt på sig själv, robotar och andra dumheter gick till folket istället.
Diplomatiska kontakter etablerades med hela världen och Nordkorea blev en fredlig mönsterstat och enades med Sydkorea.
Kim Jong-un fortsatte att äta godis och leka med Lego, medan landet demokratiserades och kloka ledare valdes av folket. Alla statyer och bilder av Kim Jong-un och hans företrädare plockades bort. En ny staty restes på största torget i huvudstaden Pyongyang föreställande Järlåsatrollet och hans bror.
Tämligen nöjda njöt de av lille Kims gästfrihet under ganska lång tid, ja Kim satt mest på golvet och lekte som ett snällt barn.
I USA skrev en annan galning på twitter om sina enastående insatser i Nordkorea och hur han ensam befriat världen från ondskan.
Järlåsatrollet konstaterade kort och gott ”Dags att hälsa på Trumper i USA”. 

Ó  Nils Mohlin 20-02-02




1 kommentar: