Bloggportalen statistik

lördag 6 oktober 2018

Prestation

Under de sista tio åren så har jag skrivit ett tusental krönikor och kåserier, många har publicerats i olika tidningar och tidskrifter, en del har hamnat på min blogg och en utvald del givits ut i bokform.
Det där med att skriva är som en jäkla klåda under skinnet, man måste skriva helt enkelt. Det är ungefär samma sak med måleriet, måla för fan annars kliar jag sönder dig. Nu är inget av det en kliande vånda, utan snarare en ganska njutbar process, som föds i gubbens huvud när han sover, funderar eller promenerar med assistenten. 
Just det i min ålder promenerar man, är man lite yngre kallas det för träning och då har man flådiga träningskläder, pulsmätare och en massa andra attiraljer, som talar om vad du presterat. Jag har jeans, jacka och keps kanske inte så flådigt, men min och assistentens prestation mäts i om han gjort nummer ett och nummer två. Har han gjort nummer två och helst två gånger, då har vi presterat väl och återvänder hem.
En trevlig dag mina vänner och prestera väl!

Ó  Nils Mohlin 6 okt. -18

1 kommentar:

  1. Gillar att du kallar det nummer ett och nummer två...samma uttryck använder jag både när det gäller min hund LouLou & människor.Eller enklare ettan & tvåan.

    SvaraRadera