Bloggportalen statistik

söndag 29 september 2019

VARFÖR SKALL MAN LÄSA BOKEN?


Utkommer slutet av oktober början november


Jag läste om koncentrationslägret Sujiatun i Shenyang, där några läkare och amerikanska journalister under decenniets början avslöjade en fruktansvärd organhandel. Falungonganhängare berövades sina organ och kremerades.
Detta blev startskottet för När Djävulen kom till Österlen för ungefär ett år sedan.
”När Djävulen kom till Österlen” är en fiktiv spänningsroman, som till stor del utspelare sig på skånska Österlen.
Två kinesiska dissidenter får asyl i Sverige tillsammans med sina familjer och bosätter sig i närheten av Åhus. Männen har ett förflutet från folkets befrielsearmé och Kinas säkerhetstjänst när de etablerar sig som affärsmän i Sverige.
Det låter inte vänta på sig förrän attentat och terrorhandlingar drabbar vårt samhälle.
Den förre arméofficeren Ross Craig och Eva Lopez från militärens underrättelsetjänst får regeringens uppdrag att utreda fruktansvärda händelser. De har tiden mot sig och måste försöka ligga steget före för att kunna gripa de samvetslösa och grymma förövarna. Landet blir under en tid försatt i undantagstillstånd med stora inskränkningar i medborgares vardagsliv.
Med Kivik som bas leder Eva och Ross sina medhjälpare fram till den slutliga uppgörelsen.
Detta är min femte bok och tredje deckare/thriller. Mina tidigare böcker har fått ett mycket positivt mottagande och det i sig inspirerar till att fortsätta. I mina två tidigare thrillers har jag i den första FURIA haft pedofiler som en röd tråd och i den andra OBSESIÒN, var det hedersrelaterat våld. Fruktansvärda kriminella handlingar som vi alla kunnat ta del av i media.
Vad som är mindre känt i Sverige är morden på tusentals falungonganhängare. 

Varför skall man köpa och läsa Mohlins nya bok?
Naturligtvis alla som älskar spänningsromaner, alla som bor på Österlen och alla andra som bara är lite nyfikna och tänker ”Man skulle kanske läsa Mohlins nya bok”. 
Absolut inget att tveka över ”När Djävulen kom till Österlen” är i ett bekvämt format som man kan ha med sig överallt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Billigare än ett par paket cigaretter, billigare än det mesta ni handlar. Nästan som en dagens rätt. Helt enkelt den ideala julklappen!


FURIA 
(Deckare/thriller)


OBSESIÒN
(Deckare7thriller)


HERR SVENSSON, JÄRLÅSATROLLET OCH ANDRA GUBBAR
(Kåserisamling)

Ett litet antal ex har jag kvar av FURIA och OBSESIÒN för de som är intresserade. På förlaget är dom slut. HERR SVENSSON, JÄLÅSATROLLET OCH ANDRA GUBBAR finns fortfarande tillgänglig hos mig eller på Adlibris, Bokus, Cdon osv 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar