Bloggportalen statistik

fredag 6 september 2019

Snart utgivning av ”När Djävulen kom till Österlen”

Förlaget jobbar på med boken och snart har jag ett utkast att granska. Sedan tar det ytterligare en tid, men i slutet av månaden eller början av oktober så finns boken i handeln. Det går alltid att beställa dedikationsexemplar av mig direkt om ni vill ha ett sådant. Då tillkommer porto och bokens pris kommer att ligga på cirka 100-120 kronor. 

Baksidetexten till ”När Djävulen kom till Österlen”kan ni ta del av här.

Linda hörde ett ljud, inte de ljud som kan höras i ett hus, något helt annat. Hon satte sig upp och lyssnade spänt och med isande skräck insåg hon att det var någon i huset. Hon väckte barnen och höll för deras munnar, en eldkvast sköt fram och förtärde allt i dess väg. Hon skrek utom sig av rädsla och fick upp fönstret i sovrummet. När lågorna fick nytt tillskott av syre slukades sängen, alla textilier och villan var på få ögonblick övertänd. Det sista hon såg innan hon snubblade och föll omkull var barnen som sprang mot grannen. Hon ville bara sjunka in i medvetslösheten, men hunden Zack gnydde förtvivlat, knuffade och drog i henne.

För er som vill läsa mina tidigare thrillers så har jag ett fåtal ex kvar av 
FURIA och OBSESIÒN
Priset för dessa är 100 kronor per styck eller 150 kronor för båda. Eventuell portokostnad tillkommer. All betalning via swish.
Obesesión eller Besatthet har hederskulturen som tema och
Furia eller Raseri har pedofiler och deras nätverk som tema

(Bägge titlarna är slut på förlaget)


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar