Bloggportalen statistik

måndag 7 mars 2016

Donald Trump – Ett hot mot världen


Donald Trump en man som vill bygga en mur mot Mexiko, stänga gränserna för muslimer och starta handelskrig mot Kina. Hur farlig är han egentligen? Enligt USA forskaren Frida Stranne ”Finns det ingen i världen som inte darrar över tanken att han faktiskt skulle kunna bli president.”

I mina ögon en tämligen löjlig figur som sprider kvinnofientliga uttalanden runt sig, kommenterar människors utseende på ett synnerligen ofördelaktigt sätt och beter sig i övrigt som en genuin skitstövel. Till och med det republikanska partiorganet har börjat få kalla fötter. De har skickat fram tunga politiska företrädare, bland annat Mitt Romney i ett försök att få folk att lägga sina röster på andra kanditater.

Återstår att se vad som händer på republikanernas partikonvent när det är dags att nominera en presidentkandidat. Blir det galningen Donald Trump som kommer att utmana Hillary Clinton om posten som president.

Skulle mot förmodan inte denne psykopat stoppas och verkligen bli president, så må världen hålla andan i många år framöver.

© Nils Mohlin 2016

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar