Bloggportalen statistik

måndag 16 januari 2017

Tisdag 17 januari


Måla är det som gäller på tisdagar, precis som alla andra dagar. Nu håller jag på med en svit naturalistiska målningar alla med anknytning till Österlen.

Många frågar efter trollen, jodå de är i full gång, just nu vaktar dom galleriet och har avhållit sig från allt för avancerade bus. Med tiden kommer deras samlade äventyr i bokform, så lugn vänner jag har inte övergett Carl Gustav och Klumpeduns.

Det spontanistiska måleriet är en fin omväxling till det naturalistiska, på något sätt kompletterar det vart annat och bakom det spontanistiska finns också alltid en idé - en tanke. Som exempel målningen som blev klar igår ”Eldstorm” har jag gjort med tanke på Donald Trumps installation på fredag och vad värsta scenario kan tänkas bli.

Nils, art by Nils Mohlin och Don Felipe önskar er en härlig tisdag

© Nils Mohlin 2017

Under påsken har vi öppet alla dagarna mellan 12.00 och 17.00 i övrigt håller vi öppet fredagar, lördagar och söndagar under april till och med september 12.00 till 17.00

 

Naturligtvis går det att besöka galleriet och ateljén på andra tider också, skicka då ett mail till nils.mohlin@gmail.com

 

Hjärtligt välkomna

 

 
 
"Eldstorm"
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar