Bloggportalen statistik

torsdag 27 februari 2014

OBSESIÒN släpps senast 10 mars



Beställ från förlaget http://www.litenupplaga.se/1288




Graciela och jag studerar omslaget till ”OBSESIÒN” (Emelie Jonsson har gjort designen). Boken har nu gått till tryckning och kommer att vara tillgänglig kring den 10 mars.
Alla ni som vill ha signerade ex måste antingen lämna ett meddelande här på facebook eller helst skicka ett mail till nils.mohlin@gmail.com, så skall jag se till att ni får ett.
Ganska många har redan bokat sitt ex, men jag saknar adress till en del av er.
Signerat ex kostar 230 kronor + frakt 45 kronor, totalt 275 kronor. Vid leverans till utlandet tillkommer cirka 40 kronor i fraktkostnad.
Snart kommer boken att vara tillgänglig hos alla nätbokhandlare och kan också beställas hos alla övriga bokhandlare och priset där kommer att ligga något högre än det jag tar ut.

Handling i korthet.
Obsesión / Besatthet är vad romanen till stor del handlar om. Sharia syftar på Guds vilja som den nedtecknats och uttryckts i Koranen och Sunna. Hedersvåld, våld i nära relationer och hämnd är vad journalisten och kriminologen Jose Maria Ozábal ställs inför i denna spänningsroman.
Handlingen tar sin början i Stockholm där vi träffar Evin Latifi och fortsätter sedan på Spaniens östkust i våldsamt tempo. Vi får följa Ozábal och hans medhjälpare när de konfronteras med uråldriga lagar. Farligt giftiga sandrasselormar och en kungskobra får i vissa fall en avgörande betydelse.


Det krävs ondska för att i åldriga lagars namn döda eller lemlästa en människa, det krävs lika mycket av oresonligt hat för att hämnas sådana handlingar.

www.limhamn.nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar